top of page
Online afspraak maken

Boek hier eenvoudig uw afspraak online. U kunt kiezen uit de volgende afspraakmogelijkheden:

- Dier met klachten / ziek dier: selecteer deze optie als uw huisdier ziek is of gezondheidsproblemen heeft. Beschrijf de klachten die uw huisdier heeft en wanneer deze voor het eerst zijn opgevallen.

- Jaarlijkse controle / vaccinatie: selecteer deze optie voor een check-up of vaccinatie van uw huisdier. Geef bij het maken van de afspraak door of uw huisdier ook andere klachten heeft, of als u andere zaken met betrekking tot de gezondheid of gedrag wilt bespreken zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren om uw dier na te kijken en uw vragen te kunnen beantwoorden.

- Controle bloedonderzoek: Selecteer deze optie als uw huisdier schildklierpatiënt of diabetespatiënt is en u de bloedwaarden wilt laten controleren. Geef alstublieft door wanneer er veranderingen in de symptomen bij uw huisdier zijn opgevallen.

- Eerste bezoek / vaccinatie: selecteer deze optie als u een nieuwe klant bent of voor de eerste keer met dit huisdier komt. Stuur van tevoren de gegevens en eventueel patientenkaart van uw huisdier door.

- Vervolg oog- / oorcontrole: selecteer deze optie als uw dier reeds behandeld wordt voor een oog- of oorprobleem. Geef alstublieft door wanneer er veranderingen in de symptomen bij uw huisdier zijn opgevallen.

- Titerbepaling: op maandag bieden wij tussen 11.00 uur en 14.00 uur de titerbepaling tegen een voordelig tarief aan.

- Gebitscontrole: selecteer deze optie als u alleen het gebit van uw huisdier wil laten controleren en er geen andere klachten spelen.

- Seniorconsult: selecteer deze optie als u uw oudere huisdier wil laten controleren. U ontvangt van tevoren een vragenlijst om de eventuele ouderdomsklachten in beeld te brengen. Tijdens het consult is er de mogelijkheid tot het doen van bloedonderzoek.

- Paraveterinair consult: selecteer deze optie als u een afspraak wilt maken bij de paraveterinair assistente voor een kleine check-up, gewichtscontrole, nagels knippen of kortwieken van uw papegaai.

- Puppy- / kittenconsult: selecteer deze optie als u een afspraak wilt maken bij de paraveterinair assistente om uw pup of kitten te laten wennen in de praktijk.

Let op: u ontvangt altijd een bevestiging van uw afspraak per mail. Ontvangt u deze niet, neem dan even contact op.
Staat het tijdstip van uw keuze er niet bij? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken wij met u mee naar de mogelijkheden.

Heeft u een spoedgeval? Neem dan ALTIJD telefonisch contact op.

bottom of page